این نوع سیب هزاران کیلومتر را پیموده است تا به دهان شما برسد، این سیب در سال 1939 در نیوزلند به وجود آمد و یکی از محبوب ترین ها به دلیل طعم شیرین، بسیار معطر با بافتی ترد، آبدار و خوش طعم است.
سیب قرمز لبنان از کیفیت بالایی برخوردار است.
این میوه کوچک قرمز رنگ با رگه های نارنجی است.
این گونه نماد ایالات متحده است و در سال 1880 در آیووا ظاهر شد.
شما به راحتی می توانید آن را تشخیص دهید زیرا در مقایسه با انواع دیگر بسیار بزرگ است، رنگ قرمز تیره روشن و شکلی کشیده دارد.
شیرین و ترد و پوست آن ضخیم و کمی اسیدی است.
گرانی اسمیت: گونه استرالیایی، به دلیل رنگ سبز تند خود با برخی نقاط سفید متمایز است.
پالپ آن سفید، بسیار ترد و آبدار، با طعم کمی اسیدی است.
این رقم دیررس است که بین مهر تا آبان برداشت می شود و تا اردیبهشت سال بعد می توان آن را یافت.
پیپین خاکستری از کانادا: یک رقم بزرگ فرانسوی با شکل صاف است.
پوست آن ضخیم، به رنگ زرد زنگ زده یا سفید مایل به طلایی و گوشت سفید مایل به کرم آن آبدار، معطر، شیرین با کمی اسیدی است.
بین نوامبر و مارس در بازارها یافت می شود.
در اسپانیا، سیب Reineta del Bierzo سالهاست که دارای نام اصلی است.
Red Starking: یکی از شناخته شده ترین گونه های آن است.
اصالتاً اهل ایالات متحده است و جهشی از واریته Red Delicious است.
دارای پوست قرمز روشن، با رگه های قرمز و سبز، و پالپ سفید مایل به زرد و ترد، با طعم شیرین و بسیار نرم است.
از سپتامبر تا ژوئن در بازار است.
رویال گالا: اصالتاً اهل نیوزلند است، این گونه دارای پوست رگههای قرمز و نارنجی در زمینه زرد مایل به سبز است.
پالپ آن سفید، ترد و یکدست، بسیار معطر و آبدار است.
برداشت آن از اواخر مرداد تا آذر انجام می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.